Naděje

Naděje

Anotace: i přes různé nesnáze, bychom měli mít naději...

naděje

Zas jeden nudnej večer.
Tohle už je vážně peklo.
Nevím co přijde pak.
Možná tma možná den.
Ale nejspíš je to všechno zlej sen.

Kdyby to tak bylo,
je to fajn
Sny přijdou, ale zase odejdou.
Tohle trvá už týdny.
A svět kolem zdá se klidný.

Kolem ano, ale co já??
Nejsem nic?
Každý něco znamená.
Ale změna je prý život.
Řekl jednou jeden patriot

Ano je to tak.
Ale proč zrovna takhle?
Nechci být zlá na ostatní.
Ale co když mi ublíží?
Ten kdo do mého srdce nahlíží.

Nechápu!
Kde je ten problém?
Jsem náročná.
Ano vím,
ale
proč už tolik nevěřím?

Život před tím,
bez starostí plny ideálu.
Ale potom krize
Zasáhla mě i jeho
Toho broučka milého.

Zbývá naděje?
Zachrání nás někdo?
Možná ne,
ale možná ano.
Ten,
ke kterému se modlím každé ráno.
Autor majda-piskle, 01.03.2006
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí