Cyankáli

Cyankáli

Anotace: Píseň padlých andělů

Rozplyne se na rtech
Jen polibek hořkých mandlí -
Smířených lidských duší
O nichž málokdo jen tuší.
Andělé na zem spadlí.

A duše pějí ve svém letu
Píseň prosebnou.
Jejich lety navždy končí -
Jen skelný pohled prázdných očí
Jež nikdy nevzhlédnou.

Rozplyne se pozvolna
Na jejich chladných rtech.
Polibek hořkých mandlí.
Vědí to dobře: cyankáli.
Poslední vzdech.
Autor Melitelee, 03.03.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.."arzén, babi, arzén! ..."
Znáš?

jinak moc pěkná jen mi tam nějak nesedí to cyankáli?

Trochu tajemného je tu.
A roboti prej chtějí chytit oRLY v letu...

25.04.2007 16:57:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí