Andělé měsíce

Andělé měsíce

Anotace: O měsíci a jeho malých andělích.

Jenom bílý měsíc vidí
Dvěma malým andělům
Ustřihli křídla.
Snad se za to stydí.

Jenom měsíc jasný
Viděl, co nikdo neměl.
A nikdo nechtěl. Nikdy.
Vždyť život je tak krásný.

Jen měsíc vševědoucí
Viděl, co nemělo se stát.
Dva malí andělé vykřikli
Hlasem srdcervoucím.

Jenom měsíc moudrý
Snad vezme anděly zpět.
Jejich bolest přešla.
Teď už je to dobrý.

Jenom luna lkavá
Zbarvila se do krvava.
Autor Melitelee, 05.03.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí