Nepláče,neplač

Nepláče,neplač

Anotace: Reakce na to jak dokážeme být lhostejní k problémové mládeži

Nepláče,zpívá
nepláče,do slunce se dívá
nepláče,hraje si
nepláče,život krade si
Neplač,no tak,kde jsi?
Nepláče,dívá se
nepláče,životem potácí se
nepláče,ztrácí se,
nepláče,pozoruje tě
nepláče,má oči dítěte,
neplácě,miluje se,
nepláče,zabíjí se.
Neplač,no tak,kde jsi?
Nepláče,spí,
nepláče,sedí,
nepláče,už usíná,
nepláče,zasipala jí hlína.
Nepláče,ví,že není jediná.
Neplač,to není tvoje vina.
Neplač,nastala tvoje hodina.
Autor ANT, 06.03.2006
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí