Spanilá princezna

Spanilá princezna

Anotace: Princezně..

Spanilá princezna na lůžku z hedvábí,
snad máloco o sobě ráda prozradí.
Rytíře bez hany,
zvou zvony k turnaji,
a lodě na moři
láskou, jak pochodně zahoří.

Má loď už se potápí
a nikdo neví, co si sebou vzala,
snad jen hvězdy potají
pláčí..když ses tomu jako malá smála.
Autor J.M.Ďuryš, 07.03.2006
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..skvělé..

28.01.2007 12:38:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí