Kampak kráčí..?

Kampak kráčí..?

Anotace: ...

Kampak kráčí tvůj proud, psychedelická řeko?
Kampak kráčí tvá duše, ocelová dobo?
Kampak kráčí tvá mysl, paní všech stromů?
Kam, řekni kam, duho..
Ty jenž pláčeš skrze mraky na obloze,
smutek z dýmu, kdesy v děloze.
Tam vzniká život, tam vzniká láska.
Tak jen zpívej poutníku poezie?
Hraj na loutnu všem těm, kdo živote tě nepřežije..
Zpívej a zpovídej se světu,
proměn v lásku každičkou větu.
Dříve než žebrák i slunce půjdou spát
a spěchej, dokud naděj je a chce ti svou naději dát..
Než jas dálkových světel zhasne
a zemře to co bylo, je a bylo by krásné.
Tak jen zpívej poutníku poezie, naděj..naděj pořád žije
Autor J.M.Ďuryš, 08.03.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí