Mrcha

Mrcha

Anotace: Takový menší vzkaz pro holku,která strká nos tam,kam nemá....

S mou láskou se teď líbáš,
snad potají,
snad naschvál,
viděla jsi jak za stromem jsem stála,
vychloubačně ho objímáš,
snad si myslíš že takhle snadno tě nechám vyhrát?
Ty pouliční děvko,
myslíšsi že se vzdávám lehko?!
Jsi jako malé dítě,
které nechce opustit hřiště,
a já jako rozčílená teta,
co tě odtud vymete velice rychle!
Jsi hodná,maličká holčička,
co rozdmýchává ve mě oheň,
netušíš že zahráváš si s ďáblem!
Tvé rty dotknou se jeho kůže,
ruce pohladí ho po vlasech,
tak pak si můžeš kopat hrob,
nikdo však na něj nepoloží růže.
A ty můj milovaný,
nebudeš mi zbytečné otázky klást,
nenechám si tě ukrást!
Má žarlivost i trpělivost jsou už na vrcholu,
tak kliď se mi radši z cesty hochu!
Drž se od něj holka dál,
nebo poznáš jak anděl křídli mává.
Pokud mé uši uslyší ten tvůj hlásek,
pokud mé oči střetnou se s tvým pohledem,
pak já zavedu tě na tekutý písek
a vítězně řeknu ti:"sbohem"
Autor Pájík, 10.03.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí