Tak jako Ty a já..

Tak jako Ty a já..

Anotace: ....

Jako okvětní plátky růže
Vznášející se ve větru
Tak jako motýl, který se bojí
Na růži nemůže

Pod rouškou měsíce
S básní v ruce
Tak jako taneční střevíce
Zachvěly se prudce

Zachvěly a spadaly
Do propasti času
Naději si zlámaly
Čekaly.. Spásu

Jejich život nekončí
Kde je ta naděje bláznivá
Svůj tanec smrti dotančí
Tak jako Ty a já…
Autor Petty, 10.03.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí