Najít sílu vzlétnout ...

Najít sílu vzlétnout ...

Anotace: ...zas mě to jednou bralo :o)

I. NAJÍT SÍLU VZLÉTNOUT

V komoře určené pro odpadky
ve své duši nacházím zbytky
vyvětralé Touhy vzlétnout ke Slunci
Jsou tam i ohořelá křídla
jež se o to pokoušela
Tu touhu dříve posilovala Láska
Láska k čemusi nepopsatelnému
Snad k životu
Ale možná ještě víc Láska ke koření
které životu dává chuť
Tak krmím znovu tu Touhu Láskou
a dodávám si odvahu udělat první krok
Snažím se naplnit svoji duši
čímsi novým
co vzniklo z odepsaného
Co má zkušenost
co ví, jak chutná tvrdý pád
Sním o tom že objevím někoho
kdo porozumí
Někoho kdo otevře okno a řekne:"Leť!"

II. POZNÁNÍ

Ten svět ve kterém žijeme
se velmi liší od snu
Tak nečekám na kouzla
opráším tu Touhu
a okno sama otevřu
Najednou vzlétnu bez povelu

Jen sobě pro radost!

PS: Nejde o úlet, ale o nadhled.
Autor Beepat, 02.12.2004
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí