Árie bílích labutí

Árie bílích labutí

Anotace: Děkuji Veruško má za všechnu krásu. Přejme si prosím oba at krása trva a nemá konce. Miluji tě báseň 6 jen pro tebe má milovaná můzičko :-)

Sníh šumem větrným vlaje,
vlasy do copů ledových spřádaje.
Pouliční lampa závistně na lásku hledí,
svit jemnosti tváře tvé hladí.
Rty spásné jemně v ústech hřejí,
slast při vůni spásných orchydejí.

Cesta sněhem dlážděna při řece ledem šacené,
sníh líce šimrá,červení s perletí zdobené.
Řeka horko našich srdcí zavidí,
cesta za místem bez lidí.
Spásná cesta za sněžného potlesku.

Spletité ulice temná zákoutí.
Polibky při šumu rolniček štěstí,
štěstí z dlaní promrzlých,
štěstí při pohledu do očí nádherných.
Sladká políbení při zpěvu bílých labutí.

Árie bílích labutí krásu tvou opěvují,
klavír doprovodem,černá s bílou se střídají.
Srdce mé v rytmu tympánů,
hudba orchestru přírody se srdcem člověka.
Ač mráz krutý přináším náruč tulipánů,
kytice s nápisem spásných děkování,
díky za naději při kráse milování.
Autor Carlos, 15.03.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Broučínku můj, to je nádhera, zdá se mi že píšeš stále pěkněji a lépe a myslím že to není jen zdání, vybavují se mi vzpomínky na včerejší večer a s tím sněhem a květinami jsi mi zase navodil atmosféru teplých dní, mráz v kontrastu s květinami - moc se těším až spolu spatříme první sněženky :)

15.03.2006 18:51:00 | Verýsek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí