Vlkodlaci

Vlkodlaci

Anotace: nešťastní, unavení nesou úděl svůj....

Zdrceni tmou rozpouštějící se ve slunci
Hledajíc za úsvitu štěstí a pochopení
Nezvyklá tíha desítek srdcí je dusící
Uvěznění v nenáviděné bezmoci
Se smutkem na okraji řas a s duší potrhanou
Klopí zrak čímž skrývají tvář svou obviněnou
Svědomí je černější než nejčernější noc
Chtějí žít jako ostatní, chtějí tak strašně moc
Neslyšně je vzrušená touha žene dál
Nezabrání jim vědomí vraždy či ranní žal
Stávají se někým jiným a pořád jsou to oni
Za skutky své, společností na smrt odsouzeni
A tak děsí je další noc a další měsíc v úplňku
Jsou nesmrtelní a identita jejich visí na sklonku
Jsou lidé nebo nestvůry, kam vlastně patří
A kdy už konečně světlo svého konce spatří
Proč už nikdo na vlkodlaky nevěří ?
Autor Jitka, 24.03.2006
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...píseň vlkodlaků často zaznívá, ale nikdo z vás ji neslyší...
Tu mám taky ráda :,)

13.11.2012 01:22:13 | E.

Myslím, že ses pokoušela ohromit afektovanými slovy. Zkus používat i obyčejnější, ono to půjde.

24.03.2006 14:23:00 | Krtica

Každý máme nějaké temné zákoutí, které skrýváme před sluncem. A nemusíme být ani vlkodlaci.
Snaž se hledat nějaké zajímavější rýmy a dávej si pozor na rytmus, dost ti to drhne.

24.03.2006 13:34:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí