SKA

SKA

Anotace: další z mých ojedinělých básiček,tentokrát o stylu muziky :)

Známý rytmus SKA,
jen tak se houpat,
a do blba koukat.
Bez trávy jsi jak bleSK A
s ní, je tak krásně.
Možná ,že by to chtělo skládat básně.
Ale do toho se nikomu nechce,
jen tak si užívat,a brát to lehce.

Ska je nejlepší muzika,
hraje ji kdejaká putyka.
Musí se s ní ale šetřit,
páč když ji neznalec začne větřit,
musí se hned přidat,
a taky pořádně trsat!
Autor lju.lju, 26.03.2006
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí