Dva sebevrazi si u Znojma společně lehli pod vlak

Dva sebevrazi si u Znojma společně lehli pod vlak

Anotace: ....aneb: mám dneska narozeniny....nasrat

Hilfe hilfe
Ich habe strach
Kam se poděl všechen čas
Ach ach ach
Kam se vypařil
Kam?
A můj strach je proč tady?
Ach
Co já si počít mám

Dnes, dnes je den, kdy ….
Jak pojmenovat tento den
Jak?
Ach
Jak?
Dnes, je den, kdy zrodil se básník
Ach
Přeci já!

Ach
Co já si počít mám
Ach

Z nebe padá kulový
A mozkový závity mý
Nejsou předcházející
Jsou z předcházejíčna padající
A lpící na něm
I když sám nevím
Mé závity a laloky jsou nerozhodné
Ach

Chlad za sklem
Chlad venku v husí kůži a na stromech

Jsem uvnitř, místo abych ven šel
A tam, kde svět ukryl proměny dnů
Tam já se už po dny nevypravil
Po dny v zajetí židle a stejných souřadnic
S odchylkou promile nežiji
Jsem bod neměnný
Ach!!!

Suspenzivní emoce ach
Mám
A ze všech aspektů zdají se být
Ekvivalentní
Já se jako al secco rozpadám
A?
A?
A?
A?
Leonardo da Vinci sám
Se ukládá
Ke spánku
A vykládá si
Zejtra se na to vyseru
A napadá ho, pár pěknejch myšlenek
Na sex
Homosexuální orgie
Zvedá se mu….

Už je brzo ráno
Dneska je dneska
Včera je včera
Zejtra je zejtra
Vzpomínám,
Ne ve špatnym slova smyslu
Jak na co
A v duchu
Piju víno, červený i bílý
Piju, a v noci na obloze
Přes cigára kouř
Vidim že bude ráno

Neni co říct
Autor Jan D., 30.03.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... patetické až hrůza

15.04.2006 13:54:00 | GuliN

Jojo přesně tahle zpráva mě po připojení taky zaujala.A co tu nenajdu??:)Je to dobrý,fakt že jo.Je to cítit po vínu,cigaretách,marihuaně a týden nestlané posteli:)Tleskám:)

31.03.2006 20:08:00 | temnezakoutimojiduse

I když sám píšu úplně jinak, nemůžu říci, že by to na mě nepůsobilo. Občas mi tam trochu vadí slovosled, působí násilně.

30.03.2006 08:42:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí