Psal se květen

Psal se květen

Anotace: Bude tomu tak už za 32 dní

Psal se květen,
země se otvírala
pro květy sněženek,
cvrčci po delším čase
vytáhli housličky a hráli
Rachmaninovy skladby.

Zmizela i poslední vločka sněhu,
zmizela i poslední vzpomínka na uplynulou zimu,
zmizela tma a rampouchy a smutky
a spustil se déšť,
který dopadal na popraskaný tér
v rytmu
valčíku

Rozbušilo mi to srdce
láskou
Autor Antiseifert, 30.03.2006
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...... trochu mě to donutilo, přiznat si, že je to tady...

31.03.2006 16:49:00 | bionda

n.á.d.h.e.r.a!!

31.03.2006 08:16:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí