O životě

O životě

Anotace: No prostě o životě

V životě je mnoho lidí,
život každý jinak vidí.
Někoho ten život baví,
jiný se ho radši zbaví.
Tak to na tom světě chodí,
každému se život hodí.
Autor xx-Wild Angel-xx, 01.04.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí