Vteřina ticha

Vteřina ticha

Anotace: ...

Vteřina ticha.
Kvílivý řev duší
deroucích se na svět spolu s krví.

Vteřina ticha
trhající uši.
Navždy zmlklá ústa pravdu ti poví.

Vteřina ticha
dělící od věčnosti.
Konec jednosměrky jménem život

Vteřina ticha
a ty snad z vděčnosti
dnes výjimečně pojedeš podle předpisů.

Vteřina ticha.
Slunce, které dnes zapadne
se utopí ve zvrhlém karmínu.

Vteřina ticha.
Možná tě napadne,
že osud ti nalil pod míru.

Vteřina ticha,
nekonečně dlouhá…
Autor DodgerKT, 01.04.2006
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí