Kratučké okamihy

Kratučké okamihy

Anotace: možno o láske

Občas sa pozerám do tvojich očí
občas sa sama seba pýtam prečo sme sa stretli
Dve bytosti a pár podivných okamihov
Dve bytosti zamknuté na tisíc zámkov
Je to hrozne zvláštny pocit
cítiť ťa...
Zvláštny pocit, nachvíľu sa nebáť
dýchať a byť z nehy
zobúdzať sa pre pár kratučkých okamihov
Autor Snake woman, 03.04.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám rád básně ve slovenčině a tahle je opět úžasná . :-)

03.04.2006 21:19:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí