V húpacej sieti

V húpacej sieti

Anotace: len tak o živote

Večer najviac bolia slzy
tíško sa kotúľajú a vlievajú do mora v srdci
Večer najviac bolia dotyky
keď sa z nich stráca neha
Večer sa svetlo prepadá do tmy
a zvláštne hreje v plameňoch sviečok
Večer sa rodia pochybnosti aj túžby
večer sa prebúdza duša a pozerá sa do okien času
Večery mám najradšej
ležím v húpacej sieti
a pozerám sa ako sa rodia hviezdy
Autor Snake woman, 03.04.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí