O tom jak to dopadne,když chci napsat něco dlouhého

O tom jak to dopadne,když chci napsat něco dlouhého

Anotace: ...no a další dlouhá...

O tom jak to dopadne,když chci napsat něco dlouhýho

Jak rozcucaný bonbón zdá se ti charakter jistých osob.
Hluboko v vnitru spojuješ jejich náklonnost.
Zabalení úst,když promluvit chceš s nimy.
Brání ti v rozletu rozlícení se nad tím jací jsou.

Nemůžeš spolykat tu hořkou piluli jejich pochlebování.
Zabodneš čas do písku a stáváš se diapozitivem.
Lebka vaří se od náporu lichotek zrůd tohoto světa.
Plácnutím do bláta,jejich je svět.

Tam dóle v těle bodá tě každý jejich slovo.
Setnou myšlenku chlupatých pavouků
Pavouků údajné štěstěny v roly peněžní.
Však hejno much poletuje tady všude kolem.

Těch much jsou celá mračna
a posedávají na spoustu těch hoven.
Těch vyblitých sraček a zbytečností,
které dusí tvé okolí a duši.

Chceš vylítnout nad to vše jak pták
a vysrat se na každýho kdo jen ztratí úctu ke svýmu žití.
Klovnout do mozku pochlebovačů a zrádců svých zásad.
Zasypat je strašným jekotem svýho ptačího kvílení,to aby dali pokoj.

Duše vypuštěná v tento zmatek má strach.
Culí se v koutě kde nechce být poznána.
Nahá omaže se černým mourem a schová se do komína.
Hledati ji budou a ona prozradí se třesouc se ze strachu z nich.

Chtějí ji lynčovat a ukřičet svými lichotivými slovy.
Jazyky jak hadi budou dvojatě vyplazovat.
Pak pouštět jedu snažit se ji zblbnout.
Škrtit ji svými názory a umlouvat ke spolupráci.

Je čas vysvobodit ji s těchto útrap zparchantělých mezků.
Pospěš si ať nestaneš se jedna z nich.
Sám potom stal by si se jimi a ztratil by ses v davu.
Běž rychle než se stane nespravedlnost.

Ať zajde jejich chuť po nových duších.
Ať chcípnou všichni ti kteří se o toto snaží.
Ať umlouvat se jdou mezi sebou a stanou se úmluvnými a úmluvnými.
Ať pochlebují si a zveličují sami sebe až jeden druhýho sežere.

Ty s duší a svým krásným srdcem utíkej co ti nohy stačí.
V žádným případě se nezastavuj a neotáčej,
nebo tě chytí do svých páchnoucích chapadel.
Zacpi si uši abys neslyšel to jejich… ???????????????????

Pak někde v dáli ostrov najdeš s rajským tichem.
Tam budeme my,ti co před tebou postoupli tuhle cestu.
Ti kteří utekli jejich spárám marnotratnosti.
A přivítáme tě mezi s sebou jako čistotu samou i když umazanou.

Rozdáme karty,dáme ferbla a budeme se bavit na jejich účet.
Budem s radostí čekat na zprávu o tom až se sežerou.
Popíjet plnými doušky svobody a radostí se života.
A plně s ucpanými uchy znakovou řečí si pochlebovat.
Autor Tomik Novot, 04.04.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zjímavý. dobrý

15.04.2006 12:53:00 | Jan D.

zajímavý teda

15.04.2006 12:53:00 | Jan D.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí