Já & Ty

Já & Ty

Anotace: Nevím...básen či jen slova mí lásky

Když večer chci jít spát,
Jen o tobě si chci nechat zdát,
Večer usínám a vzpomínám na tebe
Jak krásné je mít tě vedle sebe,
To zatím jen ve snu vidím,
Za chvíli to bude už skutečnost,
Já tě už vedle sebe ucítím a nikam tě nepustím.
Až budeš vele mě svět vnímat už nebudu,
Jen tvou tvář líbat nepřestanu.
Já ti chci svůj polibek dát a říct ti Miluji tě stále víc.
Vidím jak se můj sen stává skutečností?
Ne!je to ještě sen ale tak moc skutečný.
Autor Terík, 10.04.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí