Netradiční koleda

Netradiční koleda

Anotace: veselé Velikonoce přeje J.C.senior

Všem ženám,co na Literu znám
velikonoční přání posílám,
ať hubené jste, nebo oplácané,
ať mejkap či pot vám s čela kane,
s básněmi ve verších psaných
neb jen ve slovech rozháraných,
vy všechny jste mnou milované. :o)
Však dosti bylo řečí planých.

Já, zpropadený koledník,
jak moravský náš je to zvyk,
teď šlehám (prosím s nadsázkou)
vás přes zadeček pomlázkou
Autor j.c., 13.04.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po moravsku na oplátku
nabízím po štamprlátku.
A ještě jeden zvyk já mám
mašličku Ti na pomlázku dám.

Pěknů pomlázku synku. :o) :o)

(A jen tak tiše - díky za komentík.)

14.04.2006 20:22:00 | Roko

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))) jj. :-)

13.04.2006 18:12:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí