Čas

Čas

Anotace: Nechte mi čas zahojit rány, nechte mi čas uhladit šrámy, zas šťastná budu a veselá, smutnit jsem v plánu neměla.

Chtěla bych zas,
překonat čas,
utéct mu do dáli,
sledovat z povzdálí,
jak jeho ruce,
houbou na opuce,
mažou vše smutné,
z našich srdcí.

Chtěla bych zas,
potkat Tě v čas,
kdy mé srdce
už nebude zmírat steskem,
včerejšek se stane dneškem,
kdy úsměv na tváři,
zase nám zazáří,
na polštáři.

Chtěla bych zas,
najít ten čas,
tělo Tvé obejmout,
duši Tvou vyslechnout,
bez slz a vzpomínání,
na naše milování,
na noci co končily
se svítám.

Chtěla bych zas,
jen dej mi čas,
zaženu vzpomínky,
co jako kamínky,
studí mě na duši,
nejde jim poručit,
skrývám je
v náruči.

Chtěla bych zas,
až přijde čas,
projít tou zahradou,
kde sny se nekradou,
smích nad steskem vítězí,
a každý se svou otěží,
jen sám se sebou
soutěží.

Chtěla bych zas,
vyhrát ten čas,
nesmutnit, netrápit se,
proti všem postavit se,
vykřičet a světu říct,
"živote dej mi víc,
nedám už si to
vzít".
Autor grázlík, 17.04.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc krásný..taky bych chtěla trochu času na vyrovnání se se životem...

16.05.2006 16:23:00 | Radushka

Básnička je moc hezká ... občas by jsi mohl vynechat nějakej ten rým ;) ale jinak ok

19.04.2006 19:48:00 | piškotek

namaluju tvoje ruce
jak dvě ještěrky na opuce :D

promiň, jenom si dělám legraci, líbí se

18.04.2006 08:59:00 | GuliN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí