Slečna smrt

Slečna smrt

Anotace: Každý si ji představuje jinak...

Vítej! Pojď dál!
Slečno ješitná tak moc.
Přišla jsi včas na náš bál,
protančíme celou noc.

Ani se nezouvej,
pojď jen dál!
Klidně se zvesela směj!
Vím, co čeká náš sál...

Tak nečekej,
pojď jen dál!
Tak už se nedělej,
omotej kolem mého krku ten šál...
Autor Mag Dí, 26.04.2006
Přečteno 322x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí