Dead_head's agony song

Dead_head's agony song

Anotace: Dead_headova píseň agonie

ach ty stroje křičí:
žít -- žít -- žít -- žít
a tak ležím, jen skelně koukám
lidi chodí okolo, jen skelně koukám
mám sny aniž bych usnul
stíny slunce skáčou po zdi, jen skelně koukám

nechte mě: být -- být -- být -- být

dnes tu byla návštěva
jeden přítel, že mě zná - jen skelně koukám
říkal mi o cizích krajích a dlouhé cestě , jen skelně koukám
vzal mě za ruku a šli jsme se podívat ven..

nechte mě snít -- snít -- snít -- snít

už je mi líp, vše je jasnější
zase vidím své přátele,
už nemám z ničeho strach,
už nemám žádnou bolest,

co víc chtít -- chtít -- chtít --
chti-it -už nic- vííí
Autor dead-head, 02.05.2006
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Chtělo by to zhudebnit...*:)

20.08.2009 11:35:00 | PIPSQUEAK

Pěkně napsané. Znám, moc dobře...

13.07.2006 00:26:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí