rozhovor lásky

rozhovor lásky

Anotace: básen ze života

Pověz mi , jak mě miluješ?
Povím.
Nu?
Miluju tě ve slunci i ve stínu,
miluju když vlasy deštěm ti moknou
i tak mokrou tě miluju.
A víc?
Miluju tě i v noční košili,
když přijdeš ke mně němá bosá-
a prosíš o touhu, co jen my
dva spatřili.
A dál?
miluju tě jako král svou paní.
Miluju tě bez přestání -bez peněz a bez šatů.

Autor Liduška, 05.05.2006
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to o ničem a navíc se spoustou chyb.

05.05.2006 15:00:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí