Proč jsi mě zradil?

Proč jsi mě zradil?

Anotace: Pro člověka, kterého jsem milovala a který si to nezasloužil...

Celý večer na Tebe jsem čekala,
a když jsi přišel, radostí jsem brečela.
A pak na rtech úsměv zhas,
kdo to s Tebou v dálce jde,
čí je to hlas?
Koho to držíš, koho to objímáš,
že jsem tu já, Ty vůbec nevnímáš.
Co je to za holku, proč se k ní máš,
tak řekni mi prosím, co je to zač?
Sedí tu s námi, sedí tu s Tebou a
já v hlavě zmatek mám, proč tu nejsi se mnou...
Opojená vínem, v žáru noci chladnu,
po Tvé lásce zbytečně tak tiše tu prahnu.
A pak pryč odcházím, Ty sedíš dál,
ani slůvko jediný, na nic se mě nezeptáš.
Sedí tam s Tebou, k Tobě půjde spát,
jde Ti jen o jedno nebo ji máš rád?
Proč jsi mi ublížil, proč jsi mě zradil,
mé srdce křehké navždy jsi zranil...
Autor Saberska, 06.05.2006
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká básnička,jestli tě to potkalo, tak věř, že bude líp.

06.05.2006 17:48:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí