Stoupání

Stoupání

Anotace: původně to byl text k písničce

Tvůj smích těď letí k nebi, nechce se ti spát
Procházíš městem zářícím
Svíráš mou ruku v dlani a povídáš
Mé odpovědi dávno znáš...

Věříš, že dnešní večer, bude navždy náš
Chceš zastavit letící čas
Počkej až vyjdou hvězdy, pak skloň se níž
Nebe se bude zdát nám blíž

Stoupáme vzhůru

Už nikdy nebudeš tím, kým jsi byl dřív
Změnil tě lásky cit a žár
Slunce nám mává šátkem bílým jak sníh
Musíme jeho směrem jít

Konec je v nedohlednu, kráčíme dál
dech se nám krátí čím dál víc
Objímám tuhle chvíli, nechci se jí vzdát
Snad se mi o ní bude zdát...

Stoupáme vzhůru
Autor nelyccka, 07.05.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

úžasná:-)

22.05.2007 08:47:00 | kakaoo

Je krasna, zajimave by bylo ji slyset v doprovodu klaviru...

07.05.2006 13:41:00 | Montynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí