Spleen

Spleen

Anotace: ...nic mi není přitom melu z posledního, těžko říct o tom něco konkrétního, stejný slova, kolem stejný tváře a každej sám sobě jsme lhářem... /Mňága/

jen tak se probírám bolestma,
jedna za druhou, jen to kluše,
na srdci drobná šelest a...
co bolest, to šíp do duše

zas ty moje věčný splíny
hoď to na papír, bude líp
pocit nicoty, nudy a špíny
chvíle kdy by člověk radši...
ale ne, černý myšlenky, do hajzlu s nima
nežiju, přežívám...jen moje vina
ale já se zvednu,
vždycky se nakonec zvednu
....ke dnu
Autor Mlha, 09.05.2006
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dno je dobrá věc-
konečně pevné cosi,
od něhož nakonec
se můžeš odrazit
tam vzhůru k hladině,
kde zpívají kosi
I splín pomine,
zkus ho cestou utopit...

09.05.2006 22:07:00 | Branwen1

Je možný,že se cítím uplně stejně?Až mi z toho leze mráz po zádech...

09.05.2006 22:07:00 | mourte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí