Leť

Leť

Anotace: klopýtej, pospíchej, mraků se dotýkej..

z tajů tvých pavučin
lítat tě naučím
zvedni paže
zkus si odpustit
tvých smutků stráže
můžeš rozpustit
naber do plic
vzduch z mokrých mračen
čím dál víc
gravitací méně tlačen
vyskoč na horu
nebe z mramoru
vznášíš se nad koruny stromů
nad telegrafní dráty
nad střechy domů
a v Tobě zisky, žádný ztráty
dělej cokoli, to v nebi smíš,
a já vím, že až mě mí křídla zradí,
zas ty mě lítat naučíš..
Autor Mlha, 09.05.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný a výstižný slova + úžasný rýmy - to mě fakt dostalo..

13.05.2006 01:06:00 | Seegr

Paráda

10.05.2006 13:40:00 | Luca_69

Moc hezká.

10.05.2006 10:42:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí