Zpověď

Zpověď

Anotace: ...nemám co bych dodala...

Drahá Matko Boží
odpusť mi mé hříchy
ať všechny na prach shoří
a navěky jsou zapomenuty.

Pro vše,co jsem žila
bylo my odebráno
mé dítě jsem zabila
další,které k nebesům vzhlédlo
a bylo pochováno.

Drahý odpusť
snad bylo to tak dáno,
Drahý odpusť
snad bylo nám to v osudu psáno.

V chladné zimě kostela
očišťuji svou duši,
před bohem jsem se modlila
aby to malé našlo cestu k andělům
a nepoznalo krutost světa,
našich všedních dnů.
Autor Pájík, 10.05.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Teda holka, antikoncepce ti neříká nic?

10.05.2006 11:19:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí