Cesta k Bohu

Cesta k Bohu

Anotace: ...

Bloudíme
hledáme
Boha svého
(je ve mně
v tobě
v každém z nás)
Porozumět jeho řeči
znamení přečíst
slyšet vstřícný hlas
učíme se mnoho let
než dotkneme se poznání
že není možné
Boha
všude nevidět
Autor Heda, 20.12.2004
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: J's .., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí