Vrah

Vrah

Anotace: Jaké to je,když se do vás zamiluje vrah.

Sbírka: LADYfuny for you

Líbím se mu nebo ne?
Má mě rád nebo ne?
Tolik otázek já mám,
odpověď na ně často hledávám.
známe se tak krátce
a mě zdá,že žili jsme spolu někde v dálce.
Pořád jsme se na sebe dívali a cestičku k sobě hledali.
Jednou vstal a přišel ke mně.
Řekl,že miluje mě.
Ká byla štěstím bez sebe,
on řekl že musí do nebe.
Co se stalo strašného?
Co jsi proved hrozného?
Zabil jsem člověka,
on měhrozně polekal.
Lekl jsem se vystřelil
z pistole co jsem podědil.
Někdo mi chodil po domě,
já myslel,ževykrade mě.
Měl jsem strach a tak jsem vystřelil.
Ale pak jsem ho spatřil.
Byl to můj otec stařičký co...
Dost!Už nechci víc slyšet.
Řekl jsi půlku to stačilo,
avšak mě to zděsilo.
Já tě milovala a ty jsi zatím vrahů všech největší.
Běž a už se nevracej našim vratům nejdelším.
Ty nepatříš do nebe,ale do pekla.
Zabil si člověka a pak utekl.

Koněčně!Už odešel.
Mě ale najednou přepadl strach.
Co kdyby mě dostal takový vrah?
Jak by to se mnoudopadlo,
kdyby slunce zapadlo.
Autor ona ..., 15.05.2006
Přečteno 292x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí