hlad nebo chuť?

hlad nebo chuť?

Anotace: vyber si - který pud...

Mám hlad - a venku vidím pást se krávu.
Mám chuť - to posílám jako dobrou zprávu.

Pomoz mi při lovu té zvěře,
ať mohu ochutnat tě - bože, pomoz mi při nevěře.

Krvavý bifteku, pojď do mého žaludku,
ať můžu se věnovat krásnému požitku.

Až ukojím ten lidský pud,
snad přemůže tě hloupý stud
neb s hladem přichází chuť!
Autor gaggy, 16.05.2006
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No nic moc.Ale je to docela dobrý.

17.05.2006 11:38:00 | ona ...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí