Projevy z dálky

Projevy z dálky

Anotace: Nepovedená, ale city and city

Proč usínám pořád sama
v prázdné studené posteli?
Vymetám špinavý motely
a neumím být věrná.

Proč prožívat lítost
nad ztrátou blízkosti?
Všichni se mi vyhýbají,
nebo mě milují.

Snad to není neštěstí,
vždyť smím být dokonalá.
Nejradši by mě zbili pěstmi,
jenže já jsem neskonalá!

Lidé odlišnost odsuzují,
nevyplácí se být jiná.
Milující je odrazují:
„Ona nehledá, zpívá.“

Baví se o mně,
za zády cizích a obyčejných,
plápolají tam ohně,
všude spousta nadřízených.

Nikoho nezajímá výjimečnost,
kterou neproměňuji ve výstřednost .
Milující tvrdí „Neplač.“
Dokáži odpovědět pouze rozmazaným textem…
Autor Marri, 21.12.2004
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí