bez názvu

bez názvu

Anotace: ...

Kdyby to tak přišlo najednou
pán v saku se pořád dívá na hodinky
psali jste mi
a já hledal inspiraci
pak o ní vyprávěl za probdělých nocí
a hledal na dně láhve vína
Dáváte lidem na oči růžový čočky?
To vám schvaluji
Teď jste ale tady
co si od toho vlastně slibujete?
Možná v Austrálii
Adoptuj svou duši
a alibi na život
je touha po životě
alibi na lásku
je hledání
alibi na já
zní oni
Konta ve Švýcarsku
píšou tu, že je bílá
Viděl jsi někdy bílou noc?
Nebo jen křídla andělů
dítě přikyvuje: ‚DA DA‘
Dej pozor, abys nepropás svou smrt
a ta křídla měla barvu ohně…
Autor Kráska, 22.12.2004
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí