Vánoční

Vánoční

Anotace: pro šecky

Sbírka: Svátky, události

Z přístavu jménem naděje
dnů dětství v rouše iluzí
za okny mráz a závěje
svět pohádek a meluzín

Chráním si svoji vzpomínku
po létech stejná tvář
sváteční chvíle do vínku
na stromku hvězdy zář

Obrůstám léty,jak víno zraju
vánoce opět vítám
možná že pro smích, taju
prostě v tom zase lítám…

A pro vás?, přání,
pánové a dámy
básníci, kritici a víly
přátelé, neznámý i známý
prožijte s láskou
tuhle krásnou chvíli..
Autor Bean, 22.12.2004
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí