Nálada

Nálada

Anotace: vztek,smutek,bezmoc...

Po chodbě chodím
a chce se mi děsně
křičet,na plnou pusu
řvát,že se chci zbavit
chtíče.

Mám děsněj vztek,na sebe
a na okolí.Koukám se skrze
sebe, nic mi to stejně
nedovolí.

Pokřivený úsměv,rtěnka na rtech
už stejně není.Tak i jako každá
vráska, pod očima se v kruhy
změní.

Víno je rozlité,rudá skvrna
nejde smít,polibek od smrti
jen ten si smím vzít.

Okno je zavřené,všude ticho a tma
jen tu sedí ta blbá nálada a nemá
ze mě strach.

Zavírám oči v poklidu,jsem naštvaná
a nemám sílu jít dál.Tak usínám
v záchvěvu zimy a najednou se mi
začíná něco zdát....Konec..bude to
snad ráj.
Autor Kett, 25.05.2006
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Moonlight7
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

AHoj ta Báseň je pěkná.. akorád jsem z ní dostal špatnou náladu.. je dost opravdova..

21.03.2007 21:59:00 | Roger

a do háje..
nebo spíš do ráje? .o))

koukám, že ti to básnění porát de.. jen ta nota
je jaxi smutnější.. doufám, že si v poho..

přeju bájo den

R.

27.05.2006 07:52:00 | Bean

a sakra...

26.05.2006 20:36:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí