O životě

O životě

Anotace: někdy všechno nevychází

Zas bloumám světem pozemským,
Kde duše má jen trpí,
Kdo mi poví, co je s tím,
když život se na mě supí.

V galejích kolotoče,
každé ráno odmyká,
jak v kruhu stále chodí morče,
které se nudou zalyká.

Stále stejné věci,
požíraj mě každý den,
jsem všech a pak mě ničí,
když dávají mě v plen.

Převtělen za anděla,
budu možná rozum mít,
možná, že jsi to tak chtěla,
ale já už nemám sílu žít.
Autor Ďábel sám, 27.05.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady dle meho neladi vice radku. Ale zas je tam hodne pekneho. A jinak..zivot je proste svine...
*80* (dala bych 90 kdyby to slo)

27.05.2006 07:45:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí