Dům hrůzy

Dům hrůzy

Anotace: Něco o životě.

Opona světa se rozhrnula,
a za ní,
probíhá život v celé své kráse,
v řadě barev,
světel a kouzel,
probíhá zrození.
A za temna,
do hrobu vložení.
Svět je život,
svět je láska,
ale i radost a krása.
Svět je smrt
a svět je zloba
a války ve jménu Boha.
Co však naplňuje lidskou duši,
tu nádobu plnou strachu,
která se ukájí radostmi
pod rouškou času.
Utekl jsem z domu hrůzy,
kde přetvářka zrodila strach,
kde mlčí můzy
a za dveřmi k pravdě,
číhá vrach.
Autor Ďábel sám, 29.05.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí