V koutech

V koutech

Anotace: Co dodat? V koutek mysli, v koutech srdce, na konci rozumu.

Pláčeš? Tvůj nářek nikdo neuslyší.
Jen si to přiznej: trýzeň je ti bližší.
A v koutech tvého zmučeného srdce
zbylo jen prázdno, jak chutná sladce.
S nocí začal tvůj poslední sen,
noční můra, po níž nepřijde den.
Stoupneš do prázdna, potlačíš hrůzu honem,
rozpraskané rty zašeptají poslední sbohem
Autor Christel, 28.12.2004
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí