Poslední vzkaz

Poslední vzkaz

Anotace: ...............................................

Snad to nemuselo takhle skončit.
Třeba by to šlo všechno vrátit.
Ale teď je už pozdě.
A já vím,že přišel můj čas...
Na dopis už nemám ani myšlenku,
vzkaz ale zanechat musím,
o všem,co jsem vám říct nemohla,
o všem,čím se teďka dusím.
Krví vzkaz na zdi tady nechám
a já budu ležet pod ním.
Jenom tělo v louži krve.Jen co vám vzkážu přesně nevím.
As matce o tom,že chovala se
ke mně jako kus ledovce.
Tu nejlepší kámošce-
chováš se až příliš přesladce.
Otci a bratru vzkáži,
ať berou to jako varování.
O čem ale vzkáži tobě???
O tom vážně nemám zdání.
Vždy jsi mi říkal,
že život je jen klam.
Pravdu si měl,jenom nevíš,
jaké to je-zůstat sám...
Moje chladná slza
ta bude jenom pro tebe
já odejdu do říše snů,
tam,kde vládnou andělé...

Snad se tam někdy sejdeme...
Autor Solitary Angel, 12.06.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahoj, to jsem zase já. Když jsem psala, že jsou tam chyby, myslela jsem pouze chyby v textu(špatně napsaná slova), jako například místo pod máš jen pd.....
Jinak se mi ta báseň po všech směrech líbí, je stejně depresivní jako život sám.Tak se měj a já se omlouvám za to nedorozumění:)

08.08.2006 14:39:00 | Karmina

Je to zajímavý, akorát je tam dost chyb!

13.06.2006 14:41:00 | Karmina

Každopádně zajímavý, ne?

12.06.2006 13:08:00 | petulinka :)

Je to monológ,no nevím,mám smíšené pocity..matka kus ledovce, kam. přesladce...

12.06.2006 12:56:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí