Pro něj

Pro něj

Anotace: Pro přítele, který navždy zůstane v mém srdíčku.

Jsi skvělý človíček,
jsi někdo, před kým,
můžu myslet nahlas,

jsi někdo, kdo mě zná a
přesto mě má rád,

jsi někdo, kdo mi pomůže
kdykoliv potřebuji,

jsi můj přítel,
a já ti za to děkuji.
Autor Akřepelka, 13.06.2006
Přečteno 704x
Tipy 2
Poslední tipující: Aliklat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí