safirový sen...

safirový sen...

Anotace: ...nebo je to skutečnost?

Modrá barva safírů
hoří v záři blesků.

Závodí s hromy její hlas mocný
a každý se jej bojí.

V pokoře klečí a hlavu skloní
největší z velkých
králové zemí.

Ta moudrost věků z očí jí sálá,
přestože ona sama je mladá.

Dědictví otců v krvi jí koluje
kouzelnou mocí prastarou panuje.

Šupiny svítí, lesknou se jak drahokamy
a drak letí nocí pod hvězdami...
Autor nelyccka, 16.06.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super!:)

22.05.2007 08:47:00 | kakaoo

Úvodem děkuji za komentářík, budu se snažit co nejdřív napsat další díl nebo alespoň jeho část....

Jinak tahle básnička je moc pěkná, opravdu se ti povedla!

06.07.2006 20:46:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí