Pro Hiss

Pro Hiss

Anotace: snad je to jen myšlenka, snad jenom teorie.. ale Hiss, vím kdo jsi? tuším odpověď.

Sbírka: Deník

V zdánlivém vánku,
kdy cítím tu dálku
a houkání vlaku
mi vzpomínku vrací.

Možná jen hloupé
myšlenky dlouhé,
že z doby minulé
ozval se hlas.

Kosti mě mrazí,
že jenom stačí,
komentáře přečtení
celkem dlouhého.

Že dialog měl by
být, kdo chtěl by,
sejít se a mluvit?

Já týdny nestíhám,
občas jen povídám
hlouposti, co mne napadnou.

Takže adié,
Hisse mesié,
život ať šlape Ti,
jak by sis přál.
Autor Inies, 19.06.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš hezký vzpomínky, jen ten konec mi nesedí. Pěkně
jsi ho odbila.

12.05.2007 21:44:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí