Krátká báseň o proradnosti některých týpků při kontaktu s opačným pohlavím

Krátká báseň o proradnosti některých týpků při kontaktu s opačným pohlavím

Anotace: Původní záměr bylo vyznání. No, sek jsem se.

Mužná gesta, pohled psí,
teď se v klidu nevyspí.
Než mu děvče pohledné,
než mu děvče podlehne.
Po ramenou ji hladí,
a kráčí k stromořadí.
Snad v stromořadí moruší
slib cudnosti poruší…
Autor Enšpígl, 19.06.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

20.06.2006 17:15:00 | Roko

jak pradivé....vtipná satira....1oo% :)

19.06.2006 22:33:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí