???

???

Anotace: no nepřišla jsem ani na název tak co sem???:o)

Myslela sis, že už znáš svět,
že tě nic nepřekvapí.
Vykvetlas jak z růže květ,
láska tě však brzy lapí.
poznáš radost, ale i smutek,
stesk a lásku.
Kdyby ti nějaký kluk utek
zapomeň na zlou tuto zkazku.
Naučíš se poznávat lidi,
nezapomeň, že lest všude slídí.
Nesmíš jen na první dojem dát,
musíš se naučit v každé situaci smát.
Nesmíš věřit každému,
každý není dobrý.
Věř příteli věrnému,
on pomůže ti od kobry.
Kobra to je člověk špatný,
obraz její máš však matný.
Ona krásná, milá jest,
to vše je však její lest.
Snaží se ti ubližovat,
možná sama neví proč,
do davu se snaží schovat,
ty po krku jí skoč!
Autor Pipilota, 21.06.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj je to jako by jsi mi četla myšlenky cítím to úplně stejně moc pěkné.

25.06.2006 13:36:00 | pK

Vítej na Literu ... Rýmuje se to, ale chtělo by porovnat a ta Kobra mi tam přijde jako účelový verš, který se pak prostě nějak musel rozvést, aby to nevypadalo blbě ...

21.06.2006 22:00:00 | Obyčejný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí