Víno

Víno

Anotace: Všichni jej známe, každý jej pil, pravdu hledáme, vška kdo ji okusil?

Víno

Někteří posvátnou pravdu v něm nachází,
jiní dobrovolně o jasnou mysl přichází.
Zábrany jakoby před ním se skláněly,
žádný vliv na život najednou neměly.

Stačí pár doušků vysněné svobody
a můžem v kroužku zpívat i koledy.
Vše je nám známo a vesměs dovoleno,
nic zakázáno, všechno povoleno.

V nekonečných chvílích slastného opojení,
Nic není nemožné všichni jsou odzbrojení.
Stačí jen ruku lačně vztáhnout
a co srdce chce i s duší shrábnout.

Všecko, všecičko, cos kdy chtěl,
na cos v bezesných nocích nezapomněl,
to teď vedle sebe máš-
krev kamkoliv se podíváš…
Autor Lady Celebrian, 22.06.2006
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víno- prý krev boží
dneska- levné zboží.. klásná ale bacha na překlep v anotaci...pa M

23.06.2006 08:32:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí