Anotace: Slečně, která ví, že je to psané jí...s myšlenkou na ni.

Život mi zničila, jak andílek se tváří,
po boku mého partnera štěstím jenom září.
Štve ho proti mě, na mne je však milá,
žádný trpaslík! Spíš plevelná víla.
Dotykem zabíjí štěstí ostatních,
utrpení jiného je jí jen pro smích.
Laskavá slova píše, co za nimi se skrývá však?
Mohu ji jen nenávidět, nestáčet k ní zrak.
Vyhnout jí chtěla bych se, bohužel to nejde,
ona totiž sliby dané jednoduše přejde.
Autor Temeraire, 28.06.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta básnička je opravdu moc hezká a plná citů.. a nemyslím to ironicky...

29.06.2006 12:42:00 | Skria

Neboj, Boží mlýny melou pomalu, ale jistě...

28.06.2006 19:30:00 | Eva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí