Ve snaze

Ve snaze

Anotace: "Ve snaze uzavřít dveře ráje, ve snaze ukrýt štěstí za kopcem..."

Ve snaze uzavřít dveře ráje,
ve snaze ukrýt štěstí za kopcem.
Ve snaze nahlédnout za nebe,
ve snaze objevit ten sen.

Mám prostor Vám to říci,
mám prostor, říct Vám jen,
že nevím, proč jsem tady,
že neznám cestu ven.

Ale zase bude dobře,
jak to bývá v pohádce,
a všude bude mír,
a usmíření po hádce.

Já jsem tu s Vámi pro pocit,
že nejste osamělí,
tak podejte mi ruku,
ať se život změní.

A vězte, že potřebuji Vás,
než vyprší mi všechen čas.
Autor tyxka, 30.06.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí