ANA

ANA

Anotace: přítelkyně ANA, dvojjazyčná verze, cjtěla jsem vědět,jestli mi to půjde i anglicky

Říkají jí Ana,
pro jedny bohyně pro druhé prokletí.
I já s ní téměř byla,
ve dne i v noci, jenže ...už je pryč.
Ted´jen sedím a sním,
vzpomínám na ta kouzelná slova,
odhodlání,
díky kterým jsem k ní měla blíž.
Kde jsou?Jaká byla?Proč jsem je ztratila.
Volám Tě ANO pojď´ke mně blíž,
vem si mé tělo,
chci Tě a nebojím se Tě,
jsem připravena na to ruku v ruce s tebou životem jít.
Vím,to jen tak totiž budu Šťastná.

They call her Ana,
for someone she is goddess for someone hell
I was almost with her,
in nights in days..but she´s left
Now, Im just sitting , remembering those magic words….thanks to them I was closer to her
Where they are?What they were like? Why I lost them?
I call you ANA, come to me, také my body, I
want you Im not scared of you.
Im prepared to go with you through my life, hand in hand
I know it, cause only with you Im happy
Autor sslunickoo, 30.06.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí